logo
FETHİYE'NİN EN GÖZDE MEKANI ; ÖLÜDENİZ...

FETHİYE'NİN EN GÖZDE MEKANI ; ÖLÜDENİZ...

26.09.2023 15:00:00
Ölüdeniz

Akdeniz'in incisi, Fethiyenin eşsiz doğa harikası, Ölüdeniz...Mavinin tüm tonlarını hakimiyeti altına almış olan Ölüdeniz  Muğla'nın Fethiye İlçesinden 14 Km uzaklıkta mesafede yer almaktadır. Araç ile erişim ortalama 25 dk civarındadır. Dalaman, Seydikemer ve Akdeniz tarafından çevrelenmektedir. Doğanın güzellikleri gözler önüne seren Ölüdeniz Teke Yaramadasında yer almaktadır.

ÖLÜDENİZ HAKKINDA KISA BİLGİ

Öncelikle ,Ölüdeniz hakkında kısa bir bilgi turuyla başlayalım. Ölüdeniz eşsiz güzelliğiyle Türkiye'de olduğu kadar Avrupa'da da ün salmış bir tatil bölgesidir. Mavinin büyüleyici tonları, doğa içindeki eşsiz güzelliği, birbirinden farklı eşsiz koyları ve plajlarıyla cazip bir tatil yeridir. Plajı dünyanın en iyi 5 plajından biri olarak kabul edilmiştir. 2006 yılında yapılan dünya çapında bir oylama sonucunda  En  Güzel Kumsal seçilmiştir.

Mavi Bayrak Sahibidir.

Ayrıca Ölüdeniz farklı spor aktivitilerine de imkan tanır. Bölge yamaç paraşütçülerinin gözde mekanıdır. Paraşütçülere 2000 M yükseklikten atlama imkanı sunar. Dalgıçlık içinde ideal bir yerdir. Dalma meraklıları , efsanelere konu olan Belcekız'da günlük ve haftalık dalış turlarına katılabilir. Bölgede sadece otel, pansiyon ,resturant ve barlar bulunur. Ölüdeniz'in yaklaşık 5 Km yakının da bulunan Hisarönü'de sizlere gecenizi güzelleştiricek bir çok eğlence imkanı sunar.

Whatsappwhatsapp
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
REZERVASYON DETAYLARI
  • Temizlik Ücreti1.250₺
REZERVASYON DETAYLARI
  • Ön Ödeme
  • Girişte Kalan (Nakit olarak alınır)
  • Toplam Tutar
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış
Özellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz